Ambra Sophie – fotografie nou-nascuti

Fotografie copii Newborn

Iata ca dupa sesiunea de maternitate a Corinei, a venit timpul sa facem cunostinta si cu micuta Ambra Sophie, alaturi de care ne-am distrat in studio la prima sa sesiune foto. Micuta Ambra a fost un model desavarsit chiar daca s-a lasat nitel cam greu convinsa si doar spre final a fost mai relaxata. Dar cand totul se termina cu niste amintiri minunate atat pentru ea cat si pentru parinti sunt fericit.

15-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu01-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu02-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu03-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu04-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu13-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu14-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu16-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu18-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu05-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu06-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu19-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu17-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu11-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu07-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu12-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu

SHARE
Alte articole
Featured
Ana Raisa – fotografie copii
Timpul trece extraordinar de repede fara sa iti dai seama. Nici nu stiu cand au trecut 8 luni de zile de cand a venit in viata noastra micuta Raisa. Si asa, acum de marea sarbatoare a romanilor si in apropierea sarbatorilor de iarna micuta noastra a avut parte de prima ei sedinta foto mai lunga prin care sa marcam aceste momente de neuitat ale vietii. Va astept si pe voi pana pe 15 decembrie daca aveti timp sa treceti pragul studioului pentru o mini-sedinta foto. La multi ani, Romani! La multi ani, dragi romani! Si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
MAI MULT
Raisa – primavara in studioul foto
Calendaristic a sosit primavara, dar inca vremea nu este chiar prietenoasa pentru o sedinta foto afara, mai ales pentru copii mai micuti. Am decis impreuna cu echipa de la Aspiration sa facem o mini sedinta foto de prezentare a decorurilor oferite de ei si fiindca am avut si un mic model la indemana, dornic sa participe, am realizat si o sesiune foto pentru copii. Astfel a fost o seara minunata in studioul foto, plina de veselie. Va invit sa descoperiti si voi minunatul decor creat de Aspiration si daca va place puteti si voi sa luati legatura cu ei.
MAI MULT
Damian Nicolai – fotografie nou-nascuti
Primavara aceasta a inceput minunat pentru mine. Am avut ocazia sa cunosc si sa fotografiez o multime de bebelusi minunati. Printre acestia este si Damian Nicolai, un baietel superb, care la doar 14 zile s-a descurcat de minune la sesiunea foto, desi i-am cam stricat programul de somn si l-am tot imbracat si dezbracat. Cu toate acestea nu a protestat foarte tare si astfel parintii si bunicii au ocazia sa se bucure de niste amintiri minunate cand Damian va creste.
MAI MULT