Ambra Sophie – fotografie nou-nascuti

Fotografie copii Newborn

Iata ca dupa sesiunea de maternitate a Corinei, a venit timpul sa facem cunostinta si cu micuta Ambra Sophie, alaturi de care ne-am distrat in studio la prima sa sesiune foto. Micuta Ambra a fost un model desavarsit chiar daca s-a lasat nitel cam greu convinsa si doar spre final a fost mai relaxata. Dar cand totul se termina cu niste amintiri minunate atat pentru ea cat si pentru parinti sunt fericit.

15-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu01-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu02-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu03-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu04-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu13-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu14-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu16-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu18-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu05-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu06-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu19-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu17-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu11-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu07-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu12-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu

SHARE
Alte articole
Featured
Eliza – fotografie studio copii
Cand in studio ai o fetita adorabila, cu hainute dupa ultima moda, foarte cuminte si alaturi de ea ai si 5 catelusi superbi poti spune ca esti cel mai fericit fotograf. Alaturi de Eliza ne-am distrat acum cateva saptamani la studio si ne-am simtit foarte bine. Bineinteles ca rezultatul final a fost pe masura, dar va las pe voi sa apreciati. When you have in studio an adorable little girl, with latest trend clothes and along with her you have 5 superb puppies you can say you are the most happy photographer. With Eliza we had lot of fun a few weeks ago at the studio and we had a wonderful time. Of course the final result was a good one, ...
MAI MULT
Daria – fotografie nou-nascuti
Zilele cand in studio vin nou-nascuti sunt intotdeauna zile speciale si pline de emotii. Superbebe Daria a fost surpriza minunata pentru Sebi, de care a aflat chiar in seara nuntii. Zilele acestea superbebelusa a venit si in studio pentru prima sa sesiune foto. Bineinteles ca fiind o superbebelusa a durat ceva pana s-a lasat convinsa sa coopereze. Dar pana la urma ne-am inteles si sunt convins ca o sa ii placa foarte mult fotografiile de la aceasta sesiune cand va creste.
MAI MULT
Ana Raisa – fotografii nou-nascuti
Este extraordinar sa fotografiezi bebelusi, sa le surprinzi gesturile si expresiile lor unice prin intermediul aparatului de fotografiat. Dar daca bebelusul din fata aparatului de fotografiat este si al tau, atunci sentimentele sunt chiar unice si parca l-ai fotografia minut de minut. In primele zile de viata ale unui bebelus parca fiecare expresie este diferita si se schimba de la zi la zi, de aceea recomand tuturor parintilor sa faca macar 1-2 sedinte foto cu copilasii lor in primele lor zile de viata.
MAI MULT