Ambra Sophie – fotografie nou-nascuti

Fotografie copii Newborn

Iata ca dupa sesiunea de maternitate a Corinei, a venit timpul sa facem cunostinta si cu micuta Ambra Sophie, alaturi de care ne-am distrat in studio la prima sa sesiune foto. Micuta Ambra a fost un model desavarsit chiar daca s-a lasat nitel cam greu convinsa si doar spre final a fost mai relaxata. Dar cand totul se termina cu niste amintiri minunate atat pentru ea cat si pentru parinti sunt fericit.

15-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu01-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu02-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu03-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu04-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu13-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu14-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu16-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu18-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu05-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu06-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu19-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu17-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu11-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu07-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu12-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu

SHARE
Alte articole
Featured
Raisa – primavara in studioul foto
Calendaristic a sosit primavara, dar inca vremea nu este chiar prietenoasa pentru o sedinta foto afara, mai ales pentru copii mai micuti. Am decis impreuna cu echipa de la Aspiration sa facem o mini sedinta foto de prezentare a decorurilor oferite de ei si fiindca am avut si un mic model la indemana, dornic sa participe, am realizat si o sesiune foto pentru copii. Astfel a fost o seara minunata in studioul foto, plina de veselie. Va invit sa descoperiti si voi minunatul decor creat de Aspiration si daca va place puteti si voi sa luati legatura cu ei.
MAI MULT
Diana – smash the cake
Timpul zboara repede si parca ieri a fost botezul micutei Diana. Iata ca a implinit deja un anisor si a venit la studio sa facem o sedinta foto smash the cake, iar apoi sa mancam impreuna tortul... sau ce a mai ramas din el. Deja la un an Diana e deja o mica domnisoara si a devenit mai timida cum ii sta bine oricarei fetite, dar chiar daca la inceput ne-am cam speriat am trecut repede peste lacrimi si ne-am reimprietenit. Time flies fast and it seems like yesterday was little Diana's baptism. She turned one year old and she came to the studio to have a smash the cake photoshoot, and then to eat the cake together... or what's left out o ...
MAI MULT
Sofia – ajutor de Mos Craciun
Chiar daca au trecut sarbatorile, in aer parca se mai simt. Si nu puteam sa nu va arat fotografiile realizate la studio de Craciun, cu Sofia, un mic ajutor a lui Mos Craciun, care a venit tocmai de la Slatina. Ne-am revazut cu ocazia sarbatorilor de iarna, dupa ce am cunoscut-o pe micuta Sofia cu ocazia botezului ei. A  crescut si s-a transformat intr-o fetita draguta si tare simpatica.
MAI MULT