Ambra Sophie – fotografie nou-nascuti

Fotografie copii Newborn

Iata ca dupa sesiunea de maternitate a Corinei, a venit timpul sa facem cunostinta si cu micuta Ambra Sophie, alaturi de care ne-am distrat in studio la prima sa sesiune foto. Micuta Ambra a fost un model desavarsit chiar daca s-a lasat nitel cam greu convinsa si doar spre final a fost mai relaxata. Dar cand totul se termina cu niste amintiri minunate atat pentru ea cat si pentru parinti sunt fericit.

15-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu01-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu02-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu03-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu04-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu13-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu14-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu16-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu18-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu05-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu06-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu19-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu17-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu11-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu07-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu12-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu

SHARE
Alte articole
Featured
Inocenta copilariei – fotografii de studio (I)
  Luna aceasta a fost in vizita pe la studioul foto o nepotica de a mea si ne-am jucat putin. Va invit si pe voi sa vedeti minunata stralucire a ochilor de copil. Sapptamana viitoare partea a II-a cu o alta domnisoara ca model....
MAI MULT
Sofia – ajutor de Mos Craciun
Chiar daca au trecut sarbatorile, in aer parca se mai simt. Si nu puteam sa nu va arat fotografiile realizate la studio de Craciun, cu Sofia, un mic ajutor a lui Mos Craciun, care a venit tocmai de la Slatina. Ne-am revazut cu ocazia sarbatorilor de iarna, dupa ce am cunoscut-o pe micuta Sofia cu ocazia botezului ei. A  crescut si s-a transformat intr-o fetita draguta si tare simpatica.
MAI MULT
Raisa – smash the cake
Iata ca a trecut un 1 an de cand o minunatie cu ochii albastrii a aparut in viata noastra. Parca mai ieri a fost cand am tinut-o pe Raisa in brate la maternitate si acum gustam primul nostru tort. A fost un an minunat, cum numai un copil il poate face, un an plin de bucurie in care suntem rasfatati zilnic cu rasete vesele... bine uneori si cu ceva plansete :P Dar sa trecem la treaba si .... let's smash the cake! Enjoy! P.S.: Tortul delicios a fost furnizat de cofetaria Ostraw Vegan!
MAI MULT