Ambra Sophie – fotografie nou-nascuti

Fotografie copii Newborn

Iata ca dupa sesiunea de maternitate a Corinei, a venit timpul sa facem cunostinta si cu micuta Ambra Sophie, alaturi de care ne-am distrat in studio la prima sa sesiune foto. Micuta Ambra a fost un model desavarsit chiar daca s-a lasat nitel cam greu convinsa si doar spre final a fost mai relaxata. Dar cand totul se termina cu niste amintiri minunate atat pentru ea cat si pentru parinti sunt fericit.

15-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu01-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu02-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu03-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu04-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu13-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu14-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu16-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu18-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu05-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu06-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu19-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu17-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu11-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu07-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu12-Fotografie-nou-nascuti-Ambra-Sophie-fotograf-Ciprian-Dumitrescu

SHARE
Alte articole
Featured
Daria – fotografie nou-nascuti
Zilele cand in studio vin nou-nascuti sunt intotdeauna zile speciale si pline de emotii. Superbebe Daria a fost surpriza minunata pentru Sebi, de care a aflat chiar in seara nuntii. Zilele acestea superbebelusa a venit si in studio pentru prima sa sesiune foto. Bineinteles ca fiind o superbebelusa a durat ceva pana s-a lasat convinsa sa coopereze. Dar pana la urma ne-am inteles si sunt convins ca o sa ii placa foarte mult fotografiile de la aceasta sesiune cand va creste.
MAI MULT
Radu – fotografie nou-nascuti
Iata ca tomana a venit cu pasi repezi si chiar daca ne doream putina racoare dupa o vara torida, parca deja incepe sa mi se faca dor de vara. Micutul Radu este primul bebe fotografiat in aceasta toamna care se anunta una plina de intalniri cu pitici simpatici unde ma duc mereu cu mare drag. Incojurat de multa dragoste, atat din partea parintilor cat si din cea a bunicilor, Radu a fost cumintel foc si cred ca sa distrat si el la sesiunea foto. Astept cu nerabdare petrecerea de botez.
MAI MULT
Raisa – primavara in studioul foto
Calendaristic a sosit primavara, dar inca vremea nu este chiar prietenoasa pentru o sedinta foto afara, mai ales pentru copii mai micuti. Am decis impreuna cu echipa de la Aspiration sa facem o mini sedinta foto de prezentare a decorurilor oferite de ei si fiindca am avut si un mic model la indemana, dornic sa participe, am realizat si o sesiune foto pentru copii. Astfel a fost o seara minunata in studioul foto, plina de veselie. Va invit sa descoperiti si voi minunatul decor creat de Aspiration si daca va place puteti si voi sa luati legatura cu ei.
MAI MULT