fbpx

Fotograf botez la Ochisoru

Fotografie botez

Fotograf botez la Ochisoru? Poate va intrebati ce este Ochisoru si unde se afla? Ei bine este un loc secret pe care voi va trebui sa il descoperiti daca va plac fotografiile realizate acolo.

Este locatia perfecta pentru un eveniment de familie cu un numar mic de invitati si o multime de copii. Pur si simplu la Ochisoru te simti ca acasa si copii pot sa zburde in gradina si pe mini plaja. Totul este decorat cu mult gust cu atentie la detalii maxima. Asa ca daca va ganditi sa organizati un botez la Ochisoru aceasta este dupa mine locatia perfecta! Locul unde te simti departe de agitatia orasului.

Alexis este fratiorul Mayrei al carei botez l-am fotografiat in urma cu cativa ani, deasemenea intr-o locatie fabuloasa si alaturi de oameni tare faini pe care m-am bucurat tare mult sa ii revad cu aceasta ocazie.

Sper sa va placa fotoreportajul de la botezul micului Alexis si pe viitor pot fi alaturi de voi ca fotograf la botez si pentru voi pentru a surprinde momente faine si unice de care sa va bucurati peste ani. Va las sa savurati fotografiile de mai jos si va mai astept sa vedeti si alte fotografii de la evenimentele viitoare.

Asteptand inceperea slujbei de botez - fotograf botez Ciprian Dumitrescu
Fotograf botez la Ochisoru - fotograf Ciprian Dumitrescu
Give me a kiss - fotograf copii Ciprian Dumitrescu
Distracite la botez - fotograf copii Ciprian Dumitrescu
Bebe la botez - fotograf botez Ciprian Dumitrescu
Fotograf slujba botez - fotograf botez Ciprian Dumitrescu
In apa la botez - fotograf botez Ciprian Dumitrescu
Sunt ud  - fotograf botez Ciprian Dumitrescu
Wow ce chestie fantastica -fotograf Ciprian Dumitrescu
Tata si bebe - fotograf botez Ciprian Dumitrescu
Mama si bebe - fotograf botez Ciprian Dumitrescu
Decor la Ochisoru - fotograf Ciprian Dumitrescu
Ce de chestii - fotograf Ciprian Dumitrescu
Sleepy baby -fotograf Ciprian Dumitrescu
Hug me - fotograf petrecere botez Ciprian Dumitrescu
Kids love - fotograf famile Ciprian Dumitrescu
Give me more - fotograf Ciprian Dumitrescu
Un pic de dulce la botez - fotograf petrecere botez Ciprian Dumitrescu
Dream big -fotograf Ciprian Dumitrescu
Kids have fun - foto Ciprian Dumitrescu
Am obosit nitel - foto Ciprian Dumitrescu
Rock me dady - foto Ciprian Dumitrescu
Garden fun - foto Ciprian Dumitrescu
Fun play in the garden at Ochisoru - foto Ciprian Dumitrescu
Fast atack - foto Ciprian Dumitrescu
Kids atack me - foto Ciprian Dumitrescu
Night at Ochisoru - foto Ciprian Dumitrescu
Portrete de copii - foto Ciprian Dumitrescu
Tort de botez - foto Ciprian Dumitrescu
Portret de seara la Ochisoru - foto Ciprian Dumitrescu
Daddy and his girl - foto Ciprian Dumitrescu
Good night - foto Ciprian Dumitrescu
SHARE
Related Posts
Featured
Corina & Victor – fotografie botez gemeni
Doi bobocei frumosi au inflorit in primavara asta, Corina si Victor. I-am revazut cu ocazia botezului dupa ce acum cateva luni au fost la studio pentru prima lor sedinta foto. Cu ocazia asta am participat si la prima slujba de botez greco-catolica. Mi-a placut foarte mult fiind foarte simpla si mai putin stresanta pentru cei mici si pentru parinti fata de o slujba ortodoxa. Au crescut si sunt minunati, toata lumea a fost foarte bucuroas asa ii vada si s-au distrat pe cinste. Two beautiful newborns were born this spring, Corina and Victor. I saw them again because of the baptism after just a few months ago they came to the studio for th ...
MAI MULT
Filip – fotografii botez
Zi frumoasa de vara, cu un soare cald, dar care nu era toropitor, cum e vara in Bucuresti. O zi in care am fost alaturi de Filip si parintii sai pentru a sarbatorii botezul si prima petrecere serioasa din viata. A fost o atmosfera calda de familie si o petrecere alaturi de prietenii cei mai apropiati. Fiind si zi de meci in campionatul mondial, nu a putut lipsi nici acest moment din fotoreportajul acestei zile.  
MAI MULT
Botez la Hotel Diesel - Anastasia - Bucuresti - fotograf botez - Ciprian Dumitrescu
Botez la Hotel Diesel – Anastasia
Va invit sa va incarcati de multa energie pozitiva privind imaginile de la un botez la Hotel Diesel, impreuna cu Anastasia si gasca vesela care i-a fost alaturi intr-o zi minunata, plina de soare care a inceput la Biserica Domnita Balasa. Nu cred ca exista emotie mai mare pentru o familie decat ziua crestinarii celui mai tinar membru al familiei si e o mare bucurie pentru mine ca fotograf sa fiu alaturi de familii intr-un moment unic din viata loar pentru a documenta emotiile si distractia acestei zile. Si cand, pe langa bunici si matusi, este prezenta si o gasca mare de copii, distractia este garantata pentru ca cei mici sunt sarea si pip ...
MAI MULT