fbpx
Copil visand pe maul marii

Fotograf de familie in vacanta

Fotografie familie

Pentru mine cea mai creativa parte a muncii mele de fotograf de familie este vacanta. Aici esti liber sa iti dai frau liber imaginatiei si sa te joci cu lumina si tot felul de compozitii. In plus este un antrenament foarte bun pentru minte si ochi. Pe langa toate astea te incarci de energia si dragostea familiei.

Si ca tot vorbim de energie, anul acesta energia a fost maxima fiindca am cuplat vacanta cu intalnirea fotografilor de la Weddcamp fiindca acest eveniment este familia noastra extinsa. Si ma bucur ca in fiecare an ne vedem cu toti mai multi colegi fotografi care vin alaturi de pitici. Si uite asa crestem mari impreuna.

Vacanta la mare in perioada conferintei de la Weddcamp este incarcarea cu energie pentru un nou sezon o energie care ti-o da marea, familia si intalnirea cu marea familie a fotografilor. E o incarcare de care noi avem nevoie maxima pentru ca a fotografia familii si evenimente te consuma maxima, fiecare fotografie iti ia un strop din sufletul tau si da viata fotografiilor generate de aparatul foto.

Si acum va las sa vedeti cum s-a simtit familia unui fotograf de familie in vacata la Marea Neagra, anul acesta in perioada Wedcamp 2019. Abia asteptam vacanta de anul viitor sa ne revedem cu marea familie e fotografilor.

Rasarit de soare la Mamaia
Incercam apa marii
Sa inceapa petrecerea la Shut'up Beach
Dans tata si fiica la Weddcamp
The party starter @ Shut Up Beach
Oare cum e vremea?
Alergam spre plaja
Let's dance on the beach
Alergam pe plaja la Mamaia
100% distractie - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Mami cu o geanta rosie cu buline
Cu mami pe plaja - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
100% zambete de copil
Run baby run - sesiune foto familie pe plaja
Personaje animate se bronzeaza la soare
Cu mami la plaja - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
M-am suparat nitel - - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Who's the boss - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Fericire maxima - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Bucurie sincera de copil - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Caldura mare - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Mami la o bere pe plaja
Sarutul mamei - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Imbratisari - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Mancam ceva pe seara, mami?
O gogoasa fantastica pe plaja la Mamaia
Gata gogoasa!
Seara pe faleza - fotograf de familie Ciprian Dumitrescu
Relaxare de seara in vacanta - fotograf de famile Ciprian Dumitrescu
SHARE
Related Posts
Featured
In gradina la Palatul Mogosoaia cu “The A family”
Ma uitam acum cateva zile prin fotografiile mele de familie de cand eram pitic. Erau doar o mana de fotografii si toate foarte false. Eu la mare, la munte, in Delta de-alungul a cativa ani. In afara ca spun locatia si documenteaza aspectul fizic nu transmit nimic. De aceea imi propun ca prin fotografiile facute de mine sa spun povestea oamenilor si emotiile lor. Vreau ca fotografiile sa transpuna peste ani oameni in starea care o aveau cand erau fotografiati sa le aduca aminte de momentele faine din viata lor de familie. Asa impreuna cu gasca faina a Andreei am fost intr-o seara fierbinte de vara la Palatul Mogosoaia pentru a surprinde o ora ...
MAI MULT
Bobei family – fotografie familie
Am petrecut o dupa-amiaza tare agreabila alaturi de familia Bobei. O familie foarte faina si vesela care au venit impreuna pentru cateva fotografii la studio, la care sa se uite cu drag peste ani si sa le arate copiilor si nepotilor. E minunat sa vad ca tot mai multa lume vine la studio pentru astfel de fotografii si ma bucur tare mult sa fiu alaturi de ei.
MAI MULT
Fotografii familie – Stefan, Raluca & Seby – Bucuresti
Desi acum Raluca si Sebi locuiesc departe de tara si-au dorit ca botezul micului Stefan sa il faca in Romania alaturi de familie si prieteni. Cu ocazia acestui eveniment important pentru ei am facut impreuna si o sesiune foto de familie cu ei. Am inceput pentru acomodare la studio cu niste hainute traditionale romanesti foarte simpatice care sale aminteasca de Romania de si apoi am plecat la joaca afara sa ne bucuram de lumina calda a soarelui de toamna.
MAI MULT