Workshop de fotografie – Ciprian Dumitrescu

10-11 mai 2017, Bucuresti


COMPOZITIE • LUMINA • EMOTIE


Cum ne diferentiem de concurenta? Printr-un workshop de fotografie! De ce?

Pentru ca intr-un timp foarte scurt poti sa afli idei esentiale care puse in practica sa te faca se iti scurtezi foarte mult drumul in fotografia profesionala. Un workshop de fotografie te ajuta sa nu mai cauti de unul singur si sa pierzi timp facand asta. Inveti din experienta altuia idei deja puse in practica, cunosti oameni noi cu care poti lega relatii de durata.

Ce o sa invatam in aceste doua zile de workshop de fotografie:

  • COMPOZITIA este unul din factorii importanti intr-o fotografie. Printr-o compozitie buna transmiti foarte multe privitorului fara ca macar acesta sa stie. Cum trecem de la reguli simple fotografie (regula treimilor) la elemente avansate (regula de aur)? Si dupa ce stim toate acestea cum sa incalcam regulile dar totusi sa avem o compozitie care sa atraga.
  • LUMINA este practic pensula fotografului. Cu ea desenam pe o panza neagra si scoatem in evidenta subiectul. Cum ne folosim de lumina naturala sau de cea artificiala!? Exista lumina proasta sau lumina buna pentru fotografie?
  • EMOTIA este elementul cheie care fac o fotografie speciala. Daca fotografia ta nu transmite nici o emotie privitorului atunci, chiar daca este perfecta tehnic, nu are nici o valoare.
  • FOTOREPORTAJ – o iesire de 2 ore pe strada in care sa punem in aplicare cele trei elemente (compozitie, lumina, emotie) si avem o fotografia buna direct din aparatul foto.
  • EDITARE FOTO – cum sa facem sa pierdem cat mai putin timp la post-procesarea fotografiilor cu maxim de rezultate.


Daca vi se par interesante subiectele propuse si considerati ca va vor ajuta sa evoluati ca si fotograf va astept cu drag! Va puteti inscrie completand formularul de pe pagina sau pe cel din pagina de contact!

Perioada de desfasurare: 10-11 mai 2017  – Bucuresti

Locul de desfasurare: Ciprian Dumitrescu Studio – Calea Grivitei 39, Interfon 15C, et. 1 (vezi harta)

Cost participare: 300 euro pana pe 5 mai. Plata se poate face in doua transe egale dar nu mai tarziu de data 5 mai 2017.