fbpx
Weddcamp 2019 - Conferinta fotografilor de nunta

Weddcamp 2019, editia a IV-a #cubucurie

Evenimente Jurnal

Weddcamp ajuns la editia a IV-a anul acesta. Si a fost la maxim ca de obicei (vezi editia de anul trecut). Familia Weddcamp 2019 a crescut si mai mult, au crescut si copii nostrii intre timp cu inca un an si ne-am revazut #cubucurie (vorba lui Silviu Popivici) cu veteranii si i-am intampinat cu si mai mare bucurie pe cei care au venit pentru prima oara.

Nici nu stiu ce sa va mai spun pentru ca de fiecare data cand ajung la Weddcamp ma incarc de o energie extraordinara asemenea aerosolilor de dimineata de pe malul marii. Anul acesta ne-am bucurat de prezenta celor care pentru mine sunt etalonul maxim al fotografie de nunta de acum, familia Two Mann. Un exemplu de oameni faini care revin cu drag in Romania si sunt mereu alaturi de fotografii romani.

Si apropo de ai nostrii, au fost la maxim. Incepand cu familia Dumbrava, continund cu Sabina Mladin si apoi cel care ne-a implatat pe creier hashtagul #cubucurie, Silviu Popovici. A fost cu adevarat o bucurie sa ii revad si sa ii ascul pe toti. Dar pregatiti-va de show maxim pentru ca la anul e la microfon Florin Stefan!!! Abia astept!!!

Cam asta e cu vorbele ca nu prea ma pricep eu. Las fotografiile sa vorbeasca si mai ales astept sa ne vedem la Weddcamp 2020!!!

La o cafea pe terasa de la Weddcamp
Daniel Dumbrava - concentrare intainte de prezentare
Daniel Dumbrava - prezentare Weddcamp
Fotograf pe film la Weddcamp
Se suna adunarea la Weddcamp
Adunam toate informatiile la Weddcamp
Marian Sterea in actiune la Weddcamp
Theo Manusaride - relaxare la Weddcamp
Maimutaeli la Weddcamp
Coltul sponsorilor Weddcamp
Alta pauza la Weddcamp
Icon @ Weddcamp
Medusas @ Weddcamp
Florin Stefan reporter la Weddcamp
Toata lumea la masa la Weddcamp
Cu gura pana la urechi la Weddcamp
Joe Mold - What's happening @ Weddcamp
Concentrare @ Weddcamp - Daniela Sterea
Two Mann's little boy @ Weddcamp
Two Mann's little girl @ Weddcamp
Stai asa @ Weddcamp
Portrete de fotograf @ Weddcamp
Dragos Constantin @ Weddcamp
Concurs @ Weddcamp
Ana Dumbrava face extragerea @ Weddcamp
Poza de grup @ Weddcamp
Relaxare @ Weddcamp
Picioare @ Weddcamp
Soare @ Weddcamp
Balans @ Weddcamp
Silviu Popovici #cubucurie @ Weddcamp
Bogdan Naeagoe @ Weddcamp
Salonul de masaj @ Weddcamp
The great team @ Weddcamp
Palinka @ Weddcamp
Copii @ Weddcamp
Malefic smile @ Weddcamp
Kids @ Weddcamp
Sa inceapa petrecerea @ Weddcamp
Bogdan Chihaia @ Weddcamp
Vine lumea @ Weddcamp
Se umple locul de petrecere
Let's start the party @ Shut'up Beach
Happy people @ Weddcamp
Over crowded la petrecerea fotografilor
SHARE
Related Posts
Featured
Filip – fotografie botez Palatul Odeon – Bucuresti
Botezul unui copilas este pentru mine de cele mai multe ori prilej de revedere cu oameni dragi pentru ca in majoritatea cazurilor parinti sunt fosti miri. Si astfel botezul e ca o reintalnire frumoasa si o bucurie in plus adusa de venirea pe lume a unui micut minunat. Asa a fost si la botezul micului Filip unde ne-am reintalnit cu cu Cristina si Ionut si familia lor. In plus si echipa tehnica a fost in formula completa (fotograf, videograf si DJ). Si cu toti am petrecut o dupa-amiaza super faina intr-o locatie la fel de frumoasa, Palatul Odeon.
MAI MULT
Sesiune foto machiaj cu Claudia Livadaru
La inceputul saptamanii am fost la salonul La Bibliotheque pentru o sesiune foto dedicata machiajului. Am petrecut cateva ore minunate alaturi de Claudia Livadaru, Mihai Nae, care a filmat pentru noi making off -ul, Ileana Szerzo - hair style si cele doua modele care ne-au ajutat, Lina si Natalia. Locatie: La Bibiliotheque, Echipa: Ciprian Dumitrescu - fotograf, Claudia Livadaru - make-up, Ileana Szerzo - hair-style, Lina Matkovski & Natalia Gorceag, Mihai Nae - videograf.
MAI MULT
Anca & Razvan – fotografie nunta – Bucuresti
Vara isi intra tot mai tare in drepturi pe masura ce ne apropiem de mijlocul ei facand zilele tot mai fierbinti. Asa a fost si ziua nuntii pentru Anca si Razvan, o zi fierbinte, atat la propriu cat si la figurat. Nu a fost fierbinte la maxim din pricina naturii ci mai ales din cauza distractiei. Distractia a incins atmosfera si asa am avut parte de o zi incendiara incheiata cu o balaceala in piscina. A fost o zi foarte faina, intr-un loc unde revin mereu cu drag, la Salon du Mariage Saftica. ...
MAI MULT