fbpx
Botez la Gradina cu Licurici - fotograf de botez Ciprian Dumitrescu

Botez la Gradina cu Licurici

Fotografie botez

Un botez la Gradina cu Licurici, un loc minunat in mijlocul agitatiei urbane a Bucurestiului. Iubesc evenimentele unde totul este ca o intalnire intre prieteni. Ai atunci ocazia ca fotograf de botez sa surprinzi momente minunate, naturale si sa te simti ca intre prieteni vechi. Toata lumea este vesela si copii zburda asemeni unor ieduti pe campie.

Sfatuiesc pe toti care vor o petrecere faina de botez sa invite cati mai multi copii si sa aleaga o locatie in aer liber cu loc de joaca, unde cei mici pot sa se distreze maxim. Astfel pentru cateva ore parintii pot sa se distreze in liniste iar cei mici sa se joace pana la epuizare.

Asa a fost si la botezul Mirunei, unde locatia si atmosfera au facut ca totul sa fie asa cum trebuie si sa imi ofere momente minunate ca si fotograf de botez. Sper sa descoperiti prin intermediul imaginilor cum e un botez la Gradina cu Licurici si sa luati in calcul aceasta locatie pentru evenimentele viitoare.

O pisica la botez
Asteptam momentul botezului la biserica
Iubire de copil
Binecuvantarea botezului
Ne racorim nitel la botez
Gata? S-a terminat botezul?
O nu! Nu vreau hainute!
Picioruse de bebe!
Ah ce caldura mare! A picat la fix sucul asta! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Libertate in Gradina cu Licurici!
Up side down!
Amintiri din trecut!
Let's dance! Petrecere de botez la Gradina cu Licurici!
Tiroliana la Gradina cu Licurici!
Dragoste de mama! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
E bine in brate la oricine! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Fiti mereu copii in Gradina cu Licurici!
I have a cool dad! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Jump for joy! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Gata am obosit!
E minunat sa dansezi cu mama!
Fericire de parinti! - Botez la Gradina cu Licurici!
Zambete in soarele serii!
Racoare pe iarba de la Gradina cu Licurici
Ohh! Ce gasca mare! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Cine esti tu nene!?
Amintiri! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Ce zici tata! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Gravitatie zero! - Petrecere de botez la Gradina cu LIcurici
Se lasa seara la Gradina cu Licurici!
SHARE
Related Posts
Featured
Maia – fotografie botez
Dupa primele fotografii inca din burtica si apoi o sesiune foto speciala in studio, a venit vremea ca micuta Maia sa se prezinte in lume la prima ei petrecere! Si desigur ca s-a lasat cu distractie maxima, veselie si bucurie! Cu fotografiile de botez ale micutei Maia inchei articolele pentru anul acesta! Va urez tuturor sarbatori fericite si multe bucurii in noul an! Va astept cu drag aic ...
MAI MULT
Antonia – fotografie botez – Bucuresti
Lume, lume, zi mare plina de fericire la o petrecere pe cinste cu ocazia botezului micutei Antonia. Inconjurata de parinti, bunici si o multime de invitati mari si mici Antonia a avut o petrecere de vis la restaurantul Britania, unde anul acesta am fost pentru a treia oara. De fiecare data am avut parte de petreceri pline de veselie si m-am simtit foarte bine. Cu siguranta micuta Antonia va fi foarte fericita cand peste ani va vedea fotografiile de la petrecerea ei, unde invitatii s-au distrat de minune.
MAI MULT
Eliza – fotografie botez
Ziua botezului Elizei a sosit! O zi senina plina de soare si de nori pufosi. Si la toate astea s-a adaugat ingredientul principal, veselia. Si cum sa nu fie veselie cand esti inconjurat de copii zburdalnici, de rasetele lor si o multime de oameni faini care nu au uitat sa fie copii. O zi perfecta, in care te simti minunat pentru ca poti sa surprinzi prin intermediul aparatului de fotografiat un crampei de fericire.  
MAI MULT